Комплексне харчування співробітників – зайва стаття витрат чи вигідна інвестиція в розвиток вашої компанії? 

За 10-річний досвід у сфері корпоративного харчування, LeOla спостерігає наступну тенденцію в зміні поведінки співробітників та лояльності до компанії, в якій працюють – час, проведений працівниками за обідом суттєво впливає на покращення атмосфери в колективі і, як результат, підвищує ефективність роботи, надає впевненості в роботодавці та створює підвищений попит на вакансії вашої компанії

5 основних переваг корпоративного харчування, як важливий елемент корпоративної культури та дієвий інструмент для підвищення продуктивності: 

Об’єднує команду та робить робочу атмосферу приємнішою. Успішні корпорації виділяють великі бюджети на те, щоб зробити офіс не лише комфортним для ефективної роботи, а й зручним для відпочинку. КХ – один з найперших кроків для згуртування колективу. Навіщо чекати на виїзний team building, якщо кожного дня можна отримувати задоволення від їжі і спілкуватися в неформальній атмосфері?

Впливає на ефективність.  Нейропсихологи довели, що регулярні короткі перерви від роботи сприяють кращій концентрації під час робочого процесу. А динамічний робочий процес — на противагу кільком годинам безперервного сидіння за комп’ютером — забезпечує гнучкість нейронних зв’язків та створює найкращі умови для креативності

Полегшує побут та економить час. Уявіть, що кожного ранку, збираючись на роботу, чи щовечора, після важкого дня, ваші колеги витрачають дорогоцінні хвилини відпочинку на те, щоб забезпечити собі обід наступного дня. Скільки часу вони витрачають на приготування та миття посуду? Кілька хвилин чи кілька годин щодня? А скільки часу вони витрачають, стоячи в черзі, щоб пообідати у ресторані чи фастфуді поблизу офісу?

З КХ ви вивільняєте час своїх працівників для сну чи активного відпочинку та зберігаєте їхні сили. Як результат – підвищення лояльності співробітника до роботодавця

Підвищує працездатність. Задоволений співробітник = ефективна праця. А співробітник, який отримує радість від самостійно обраної, приготованої зі свіжих продуктів та за сучасними рецептурами їжі, просто не зможе працювати так само, як раніше. Енергія та настрій, отримані під час обіду, з легкістю трансформуються у завершені робочі завдання чи інноваційні пропозиції

Підтримує імідж працедавця. Бізнес-аналітики виділяють «турботу про працівників», як один з провідних трендів управління персоналом. Якщо ви піклуєтеся про те, щоб до вас приходили лише найкращі спеціалісти, маєте бути готові до конкуренції з іншими компаніями. В сучасних умовах ринку праці підтримка іміджу працедавця — необхідний елемент ефективного рекрутингу. А наявність такої привілеї, як корпоративне харчування в програмі лояльності, безумовно, є конкурентною перевагою в реаліях сьогодення

LeOla кейтеринг – лідер в сфері організації корпоративного харчування. За бажанням та можливостями замовника, пропонуємо наступні варіанти співпраці:

  • LeOla повністю облаштовує стаціонарну кухню та лінію видачі на території підприємства
  • LeOla готує на своїй кухні, робить доставку страв на підприємство, організовує та обслуговує лінію роздачі за принципом Шведського столу
  • LeOla доставляє готові обіди, сніданки або вечері в індивідуальних боксах
  • LeOla пропонує послуги бариста, аби перерви на каву були смачнішими і коротшими