Зазвичай до основних клієнтських груп спортивних заходів, які обслуговують кейтерингові компанії, мають відношення не тільки «гості події», а й годування персоналу, волонтерів, суддів, журналістів, знімальної команди та іншіх груп людей, залучених до проведення заходу.

Якщо гостю спортивної події хочеться швидко перекусити та повернутися до спостерігання за змаганнями, для нього має місце харчування в форматі take away: хот-доги, легкі салати, бургери, тістечка, кава. Для активних учасників зі сторони організаторів, годування повинно бути більш комплексним та збалансованим – сніданок, обід і вечеря гарантують сили для роботи протягом виснажливого дня. Високопоставлені гості та керівний склад змагань  отримує широкий асортимент страв у форматі шведського столу або фуршету.

Та особлива увага приділяється розробці збалансованого меню для спортсменів. Якісне харчування допомагає  впоратися з інтенсивними фізичними та нервово-психічними навантаженнями в період змагань. Спортивне меню повинно містити продукти з основних груп: зернові, м’ясо, рибу, яйця, овочі, фрукти, жири та молочні продукти.

Кількість приготовленої та доставленої їжі безпосередньо залежить від виду спорту, яким займається спортсмен. Завжди важливо врахувати специфіку харчування, навантаження та кількість калорій, яку вони спалюватимуть при фізичних вправах.

ЕФЕКТИВНА ОРГАНІЗАЦІЯ КЕЙТЕРИНГУ ДЛЯ СПОРТИВНИХ ПОДІЙ

Розуміння потреб і чітке розділення на категорії всіх учасників спортивного заходу  – запорука якісного кейтерингу.  Як правило, послуги замовляють комплексно, проте бувають винятки, коли компанія займається обслуговуванням  лише однієї категорії.

LeOla має 10-річний досвід співпраці з організаторами спортивних заходів, знає як доставити якісне спортивне харчування максимально швидко для збереження корисних властивостей страв, що запропонувати, аби задовольнити потреби вболівальників та поважних гостей події.