LeOla не тільки надає якісні послуги кейтерингу та корпоративного харчування, а й постійно розвивається, навчається та цікавиться новинками. Нам стало цікаво, що думають про послугу «кейтеринг» львів’яни і ми провели невеличке дослідження на цю тему.
LeOla з’ясувала, що вагома частина респондентів відповіли: Кейтеринг – це дорого! Хоча ця послуга сьогодні вважається популярною.
LeOla вирішила спростувати цей міф та пояснити, як все працює насправді.
По-перше, існують різні формати кейтерингу: кава-брейк, фуршет, банкет, коктейльна вечірка, BBQ на природі і тп. Найдешевшим і найдоступнішим форматом швидкого кейтерингу є food бокси, вартість яких складають тільки страви та доставка (а іноді без вартості доставки). З урахуванням часу приготування закусок вдома і вартості закупівлі продуктів в маркеті, можемо вас запевнити, що це буде коштувати так само, як готові бокси. LeOla має 10-річний досвід і, звісно, за цей період оптимізувала процеси приготування, пакування, доставки до ідеально швидкого, що привело і до зменшення вартості всіх процесів. Також, варто пам’ятати що ціна продукту при гуртовій закупівлі менша за ціну на полицях магазину
В інших форматах кейтерингу на вартість впливає кількість персоналу на локації та додаткові послуги: кухарі на локації, офіціанти, бармени, флористи, аніматори, тощо
Базове завдання кейтерингової компанії полягає в адаптації виїзного ресторану на будь-якій локації (бенкетний зал, котедж, ліс, озеро чи пляж). Тому, будьте готові, що з самого ранку на територію проведення святкування почне з’їжджатися чимала команда організаторів, яка привезе з собою техніку, посуд, меблі, страви та напої. Допоки ви тільки прокидаєтеся – ціла команда професіоналів вже запускає процеси підготовки.
За вашим бажанням до роботи долучаться флористи, декоратори і люди, які відповідають за світло та звук. Все працює, як один механізм.
Кейтерингова компанія бере на себе повну відповідальність: контролює процес та приймає антикризові рішення, щоб ви мали вільний час, зберегли нервову систему і мали можливість насолодитися святом, як гість.
Проте є люди, для яких фактів замало. Вони говорять, що кейтеринг всеодно виходить дорожчим в силу оплати обслуговування та роботи персоналу. Так, звісно, кінцевий чек, врахує цей нюанс, але ресторани роблять це ж саме з тією різницею, що вартість послуг та обслуговування вже включена в вартість страв. До того ж треба буде залишити значні чайові.
LeOla завжди йде назустріч клієнту, пропонує програму лояльності для постійних клієнтів та має гнучку систему лояльності.
Сподіваємося, ми допомогли вам зрозуміти, що кейтеринг – це доступна та корисна послуга, що дарує смачні емоції 😉